Zone de activitate

ZONE DE ACTIVITATE

Bucuresti

SSB isi desfasoara activitatea in Bucuresti inca din luna August 2000. Portofoliul de clienti includ institutii publice, unitati de invatamant si alte organisme similare.

ILFOV

SSB isi desfasoara activitatea in Ilfov inca de la inceputul anilor 2000. Portofoliul de clienti includ institutii publice, unitati de invatamant si alte organisme similare.

Mures

SSB isi desfasoara activitatea in Mures incepand cu anul 2017. Portofoliul de clienti includ institutii publice, unitati de invatamant si alte organisme similare.

Calarasi

SSB isi desfasoara activitatea in Calarasi incepand cu anul 2016. Portofoliul de clienti includ institutii publice, unitati de invatamant si alte organisme similare.

DOLJ

SSB isi va desfasura activitatea in jud. Dolj incepand cu anul 2018. Portofoliul de clienti va include institutii publice, unitati de invatamant si alte organisme similare.

ISTORIC ACTIVITATATE PE ARII GEOGRAFICE SI ZONE DE OPERARE

Ploiesti

Unic operator recunoscut de prestare a serviciului complet de salubrizare (menajer si curatenie cai publice). SSB SA a operat in Municipiului Ploiesti din Octombrie 2002 pana in Octombrie 2007.

Busteni

SSB a operat serviciul complet de salubrizare in orasul Busteni intre mai 2002 pana in Mai 2007. Contractul a cuprins peste 7000 de persoane fizice si peste 400 de agenti economici.

Giurgiu

Unic operator recunoscut de prestare a serviciului complet de salubrizare (menajer si curatenie cai publice). SSB SA a operat in Municipiului Girugiu avand un inalt nivel al indicatorilor de performanta.