Identitate Corporativă

Misiunea noastră

Să progresăm, respectând întotdeauna valorile și principiile de bază care ne definesc, având alături parteneri de afaceri care ne vor aprecia integritatea și onestia

Principiile noastre fundamentale sunt : grija permanentă față de clienți și față de calitate, satisfacerea cerințelor clienților, profesionalism în realizarea prestațiilor, progres și inventivitate, abordarea modernă a problematicii gestiunii deșeurilor, flexibilitatea în alegerea soluțiilor cele mai potrivite pentru clienți, protecția mediului și reducerea impactului negativ asupra acestuia.

Responsabilitatea față de clienți – SC Servicii Salubritate București S.A. – răspunde așteptărilor clienților prin servicii de calitate, cu înalt nivel profesional. Se rasplateste increderea clientilor in serviciile firmei prin investitii in calitate si siguranta, prin stabilirea unor standarde ridicate pentru activitatile desfasurate. Se ofera servicii la preturi accesibile tuturor.

Responsabilitate fata de mediul inconjurator – prin domeniul de activitate pe care il desfasoara, SC Servicii Salubritate Bucuresti SA contribuie direct la imbunatatirea performantelor de mediu. Grija permanenta pentru calitatea aerului, sursele de apa, solul si celelalte resurse naturale, prin gestionarea corecta a activitatilor proprii.

 

Pentru a face fata legilor in vigoare privind protectia mediului, precum si a cerintelor impuse de UE, avem implementat:

  • SR EN ISO 9001
  • SR EN ISO 14001
  • OH SAS 18001
  • Licenta A.N.R.S.C. clasa I-a
  • Autorizatie de mediu – management integrat 

In cei peste 19 ani de activitate intr-un domeniu extrem de competitiv si in continua evolutie putem afirma ca SC Servicii Salubritate Bucuresti SA poate fi definita prin integritate, abilitati in comunicare, respect de sine, respect fata de clienti, parteneri si competitori.